Gezocht: betaalde baan voor minimaal twee dagen per week | Nik van Hoogstraten
1214
post-template-default,single,single-post,postid-1214,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gezocht: betaalde baan voor minimaal twee dagen per week

Beste werkgevers in Nederland,

Mijn naam is Nik van Hoogstraten, ik ben 28 jaar, woon in Den Bosch en zoek een leuke baan. Ik kan ontzettend veel, maar er zijn ook dingen die ik niet goed kan. Daar wil ik meteen open en duidelijk over zijn, dan kan ik daarna door met wat ik allemaal wél kan.

Door een hersenvliesontsteking op vroege leeftijd heb ik nu dyslexie, dyscalculie en een milde vorm van epilepsie. Schrijven, rekenen en lezen gaan mij minder goed af. Ik heb een ander schooltraject doorlopen dan de meeste van mijn leeftijdsgenoten en daardoor heb ik niet de diploma’s die voor veel banen worden gevraagd.

De frustratie die ik vroeger over mijn beperking had, heb ik positief weten om te draaien. En dat heeft mij een hoop gebracht. Zo ben ik ambassadeur voor onder andere de Lucille Werner Foundation en de campagne Nederland Onbeperkt van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Ik ben sinds 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met mijn eigen onderneming en ben te boeken als gastspreker, inspirator en beeldvormer. Ik heb contacten met mediabedrijven, diverse sociale ondernemingen en initiatieven, de burgermeester en wethouders in ’s-Hertogenbosch en Tilburg, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en een grote groep talentvolle mensen met een beperking. Meer over mijn opleidingen, werkervaringen en nevenactiviteiten kun je lezen in mijn CV.

Ik ben erg trots op mijn ervaringen, maar nu wil ik graag een betaalde baan voor minimaal twee dagen in de week. Ik ben breed inzetbaar. Bijvoorbeeld: het bedenken en begeleiden van activiteiten, ondersteuning van praktijkvakken op VSO-scholen, coaching, creatie en organiseren in de praktijk van de zorg.

Wat je van mij kunt verwachten: dat ik eerlijk, kritisch en opbouwend ben. Ik heb ervaring met diverse doelgroepen, kan als ervaringsdeskundige optreden en heb een groot sociaal en zakelijk netwerk. Ik neem geen blad voor de mond en zie iedereen waar ik mee werk als gelijkwaardig. Dit omdat ik mij besef dat vrijwel iedereen gelukkiger wordt als hij/zij iets bijdraagt aan onze samenleving en daarvoor gewaardeerd wordt.

“Ik neem geen blad voor de mond en zie iedereen waar ik mee werk als gelijkwaardig”

Wat anderen over mij zeggen is te lezen in mijn CV en op mijn LinkedIn.

Voel je je aangesproken of ken je iemand die op mij zit te wachten? Ik spreek je graag! Delen? Heel fijn als je dat wilt doen!

Groeten!
Nik van Hoogstraten

Voor het geval je nu denkt: hij kon toch niet schrijven? Dat kan ik inderdaad niet goed. Gelukkig heeft iemand mij geholpen om dit – mijn eerlijke verhaal – op papier te zetten.

Klik hier voor mijn CV of LinkedIn

Nik Van Hoogstraten