bedankt campagneteam Nederland Onbeperkt! | Nik van Hoogstraten
1417
post-template-default,single,single-post,postid-1417,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
IMG 4049

bedankt campagneteam Nederland Onbeperkt!

Als panellid van de #campagneNederland Onbeperkt waar ik 2 mooie jaren mee heb samengewerkt wil ik het campagneteam heel graag bedanken voor al de mooie kansen die het mij gebracht heeft. Ik ben enorm gesteund in mijn missie en heb bij Pauw gezeten om mijn verhaal (en van zoveel anderen) met een groot publiek te delen. Als jurylid van de meest toegankelijke gemeente heel erg bedankt Inge Johan, Femke, Maartje, Lisanne Frank en Aleid!