Docu Nik van Hoogstraten | Nik van Hoogstraten
1490
post-template-default,single,single-post,postid-1490,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Docu Nik van Hoogstraten

Hier ga ik voor!!

De afgelopen maanden ben ik gevolgd door Colin Dust in het kader van zijn afstudeeropdracht. Collin liep met mij mee tijdens mijn presentaties en workshops over hoe je van je BEPERKING juist een TALENT kunt maken. Iets wat ik elke dag mag doen bij het programma Diversiteit en Inclusie onder leiding van Bouchra Talidi bij Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ik ben blij dat ik elke dag met een trots gevoel naar mijn werk mag en dat ik anderen mag inspireren om het best uit hunzelf te halen ondanks hun achtergrond, beperking of wat dan ook! Met andere woorden, ik mag uniek zijn en daardoor sta ik in mijn kracht. Trots om daarom ook de docu die Collin heeft gemaakt met jullie te delen. En daarom ook de vraag aan jou: