kennis maken met Wouter Koolmees | Nik van Hoogstraten
1492
post-template-default,single,single-post,postid-1492,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Schermafbeelding 2019 01 30 Om 15 28 17

kennis maken met Wouter Koolmees

‘Ik ben tijdens een ministerieborrel naast Wouter Koolmees aan de bar gaan staan en heb me voorgesteld als zijn ambassadeur diversiteit en inclusie’, vertelt Nik. ‘En zo heb ik onze afspraak geregeld. Ik vind dat het ministerie van SZW een voorbeeldfunctie heeft. Als wij als ministerie al niet inclusief zijn, dan kun je ook niet verwachten dat de rest van Nederland inclusiever wordt. Op ons ministerie worden heel veel dingen voor Nederland bedacht; mooi als wij die ook als eerste uitvoeren. Practice what you preach! Ik heb de minister tijdens onze afspraak dus verteld dat ik vind dat wij als ministerie moeten laten zien dat inclusief zijn echt wel kan. Ik wil dat we een voorbeeld zijn voor de andere ministeries en uiteindelijk voor de rest van de maatschappij.’

Lees hier verder