Wat ik doe met testimonals | Nik van Hoogstraten
996
page-template-default,page,page-id-996,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Gastspreker

Gastspreker

Met het oog op het creëren van bewustwording van kansen voor mensen met een beperking in de maatschappij en op de arbeidsmarkt ben ik onder andere initiatiefnemer van Stichting Raket en verbonden aan Nederland Onbeperkt en de Lucile Werner Foundation. De doelgroepen die ik daarmee aanspreek zijn overheid, leerkrachten en leerlingen van scholen, bedrijven en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en andere betrokkenen. Ik verbind mensen met elkaar door middel van het geven van lezingen, workshops, coaching en het leiden van inspiratiesessies.

Inspirator

Inspirator

Door mijn ervaring met het omgaan met mijn beperking waarbij ik toch een weg heb gebaand en een waardevolle plek in de maatschappij heb verworven, én mijn ervaring met allerlei soorten mensen met allerlei soorten beperkingen, ben ik in staat om mensen te inspireren. Ik wil aan de hand van mijn persoonlijke verhaal graag een beleving meegeven van hoe het is om te leven met een beperking en dat dit juist een kracht is. Zo is het bijvoorbeeld voor jongeren in zowel het regulier- als het speciaal onderwijs lastig om met een beperking in aanraking te komen of om er mee om te gaan.  Door ze op speelse wijze te confronteren met een beperking, hoop ik een stukje zelfreflectie en zelfvertrouwen voor de toekomst mee te geven. Iedereen kan meedoen!

Beeldvormer

Beeldvormer

Ik ben beeldend ingesteld en denk bij de vormgeving van evenementen en campagnes out-of-the-box, daardoor zijn activiteiten in mijn samenwerking altijd memorabel. Dat anders denken pas ik ook toe op het beeld richting mensen met een beperking en hun positie in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Dit beeld wil ik graag opnieuw vormgeven.  Met de kennis, vaardigheden en een netwerk van overheid, media, bedrijven en non-profitorganisaties kan ik positieve veranderingen in gang zetten bij mensen en organisaties.

Anderen over Nik