Projecten | Nik van Hoogstraten
808
page-template-default,page,page-id-808,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Raket

Veel wilskrachtige talenten in Nederland blijven onopgemerkt vanwege een beperking en de bijbehorende vooroordelen. Raket is een platform waarop je je verhaal en talenten kan laten zien én waarop je in contact kan komen met andere talenten en interessante organisaties. Verbinden, inspireren en geïnspireerd worden staan daarbij centraal.

Nederland Onbeperkt

Nederland Onbeperkt is een campagne die gehandicaptenzorg zichtbaarder moet maken. Mensen met een beperking zullen twee jaar lang aandacht vragen voor hun ervaringen, vragen, successen en kanttekeningen. Aan de hand van hun verhalen op de websiteen via (sociale) media krijgt het Nederlandse publiek de mens met een beperking beter in beeld.

Szw

Het ministerie van SZW wil diverser worden en is een groot project gestart om dat voor elkaar te krijgen. Recruiters besteden in hun werving specifiek aandacht om ook mensen met een beperking, migratieachtergrond, lhbt’ers etc. aan te trekken. Als ambassadeur werk ik binnen dit project om op te komen voor de belangen van mensen met een beperking op de arbeidsmarkt.