Projecten | Nik van Hoogstraten
808
page-template-default,page,page-id-808,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Raket

Veel wilskrachtige talenten in Nederland blijven onopgemerkt vanwege een beperking en de bijbehorende vooroordelen. Raket is een platform waarop je je verhaal en talenten kan laten zien én waarop je in contact kan komen met andere talenten en interessante organisaties. Verbinden, inspireren en geïnspireerd worden staan daarbij centraal.

Nederland Onbeperkt

Nederland Onbeperkt is een campagne die gehandicaptenzorg zichtbaarder moet maken. Mensen met een beperking zullen twee jaar lang aandacht vragen voor hun ervaringen, vragen, successen en kanttekeningen. Aan de hand van hun verhalen op de websiteen via (sociale) media krijgt het Nederlandse publiek de mens met een beperking beter in beeld.

LWF

De Lucille Werner Foundation maakt zich sterk voor de integratie van mensen met een handicap in de samenleving. Want het hebben van een handicap heeft nog steeds te vaak een negatief imago. LWF motiveert mensen met een handicap op eigen kracht een sterkere positie in de samenleving te veroveren en in zichzelf te geloven.