Beëdigd als rijksambtenaar! | Nik van Hoogstraten
1436
post-template-default,single,single-post,postid-1436,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Image1

Beëdigd als rijksambtenaar!

De officiële introductiebijeenkomst gehad van het Ministerie SZW en de eed afgelegd. Vanaf vandaag ben ik officieel rijksambtenaar en daar ben ik maar wat trots op. De afgelopen 3 maanden heb ik voor het ministerie gewerkt en ik zie mooie uitdagingen voor me.
Iedereen moet volgens het ministerie van SZW de kans krijgen om mee te doen en zich te ontwikkelen zodat iedereen zelf kan bijdragen aan zijn/haar eigen toekomst. Het is een mooi streven, we zijn op weg, maar we zijn er nog niet.
Ik voel me waardevol omdat ik mijn eigen inzichten en ervaringen mag inzetten om te helpen bij het realiseren van de doelen en mijn collega’s nemen mijn observaties en ideeën serieus. Ik ga me hard inzetten om mensen te blijven inspireren en uit te dagen als het gaat om inclusie en diversiteit en mijn functie als ambassadeur diversiteit en inclusie waar te maken.