Kennismaking Tamara van Ark | Nik van Hoogstraten
1464
post-template-default,single,single-post,postid-1464,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
IMG 8597kopie

Kennismaking Tamara van Ark

 

Begin oktober ging Nik van Hoogstraten langs bij Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Nik: ‘Ik heb Tamara van Ark mijn levensverhaal verteld en ook met haar gedeeld wat ik doe bij het ministerie van SZW. En welke ideeën ik over inclusiviteit heb. De plannen van de staatssecretaris voor loondispensatie waren gelukkig al van de baan, dus dat was geen onderwerp van gesprek meer. Maar wat voor mij wel belangrijk was om te bespreken, is het

Lees hier verder